F999f6fd10a25b871bfb79680e9ff0a139caf33a

Smaken verschillen... Kwaliteit niet!

Wie zijn wij

Restaurant Grand Café "Ontspannerij "
is gevestigd aan de Droge Wijmersweg te Wervershoof op het bungalowpark De Vlietlanden (aan de rechterkant, voorbij de receptie).

Aan de buitenkant van het gebouw is het helaas niet te zien dat er zo'n ruime en toch gezellige, sfeervolle eet-, drink- en 'feest' gelegenheid huist. Ook is het nog niet aan iedereen bekend dat 'Ontspannerij ' er óók is voor gasten uit de omgeving en dus niet alleen voor de vakantiegasten op het park. . U kunt er ook poolen. Het kinderhoekje benadrukken de gastvrije ongedwongen sfeer.

Gemoedelijke en huiselijke sfeer

Er staan diverse soorten koffie op de speciale koffie-kaart. Bij ons heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Diverse gasten komen regelmatig terug om weer eens te genieten van Jan zijn specialiteiten, zoals de Drentse biefstuk of snitzel. Zeer smakelijk zijn ook de speciaal bereide slibtong, spare-ribs, mixed grill, snoekbaarsfilet en zalmfilet!

Voor een, jubileum of verjaardag (met max 60 zitplaatsen) leent het Grand Café zich ook uitstekend.
In overleg is alles mogelijk: van een kopje koffie met of zonder gebak, een drankje met of zonder alcohol, ; met al uw wensen wordt rekening gehouden!